hits

Hva får du?

Hei!

Så, du som gir meg tilliten med å være din personlige trener, hva får du?

Du får PERSONLIG TRENING! Hva legger jeg i det?

Før vi starter, tar vi en samtale pr telefon på ca 15-20 minutter, så jeg får innblikk i dine ønsker, mål, forutsetninger etc.

Alle treningene vi utfører sammen SKAL alltid være nøye planlagt utifra ditt nivå, dine mål og ambisjoner.

Treningen varer ca 55 minutter.img_4466

Treningen foregår på klinikken, Naprapatsenteret i Moss, på Mosseporten senter. Her er det nyoppusset og nyinnredet treningsrom med utstyr fra Sportsmaster. Det er kun du og jeg som trener der når vi trener sammen (ønsker du/dere duotimer, så tilpasser jeg det også).

Du får et spesialtilpasset treningsprogram, som du kan gjennomføre når vi ikke trener sammen, tilpasset deg, ditt nivå og ambisjoner. Dette programmet vil selvfølgelig følges opp og utvikles i tråd med at du gradvis takler vanskeligere øvelser og tyngre belastninger.

Du får også muligheten til å trene på treningsrommet alene (eller sammen en venn) for 50,- pr gang (må bookes på forhånd).

 

Alle som kjøper PT-pakker vil også få et kompendiet i PDF-format som jeg personlig har skrevet. Her får du generelle retningslinjer innenfor styrketrening og kosthold. I kompendiet får du også tilgang til ulike mobilitetsøvelser på film du kan jobbe med på egenhånd.

I treningsdelen går jeg gjennom hva som er anbefalt av antall repetisjoner/sett/pauser etc utifra hvilket mål du har med trening. Du får også en gjennomgang av ulike begreper som ofte blir brukt innenfor styrketrening.img_4438

 

I kostholdsdelen går jeg gjennom noen retningslinjer innenfor kosthold, så du enklere skal kunne forstå hvordan et godt kosthold kan bygges opp. I denne delen ligger også en god og en mindre god variant av hvordan 2000 og 3000 kalorier kan se ut. Her har jeg satt opp en god og en mindre god detaljert plan, så du kan se litt hvor store forskjeller det kan være på ulike måltider.

Du får også 40% rabatt på en detaljert kostholdsplan, dersom du ønsker noe mer enn de retningslinjene du får i kompendiet.

Normalpris på dette er 1000,-

 

Priser:

Jeg selger primært PT-pakker:

5 timer= 3000,-

10 timer =6000

15 timer = 8500 (5% rabatt. Normalpris 9000,-)

20 timer= 11100 (7% rabatt. Normalpris 12000,-)

Ønsker du enkelttimer er prisen 600,- pr time.

Ønsker du/dere duotimer har jeg også ulike løsninger for det.

 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Mvh Naprapat og personlig trener Lars Herbert Nordgård

Herbert@kropp.no

Tlf 91372442 (svarer jeg ikke, så er jeg flink til å ringe opp igjen/svare på sms, så fort jeg får mulighet)

www.kropp.no

www.naprapatsenteret-moss.no

By | 2017-08-11T08:03:59+00:00 oktober 6th, 2016|0 kommentarer

About the Author:

Herbert Nordgård
Naprapat og personlig trener. Driver/eier av Naprapatsenteret i Moss siden 2011. Startet www.kropp.no i 2015 med målet om å være en informasjonskanal for mennesker med interesse for kropp og trening. Tilbyr tradisjonell naprapati, personlig trening, trening/kostholdsplan, ulike kurs/workshops og oppfølging via nett.