hits

Fra trent til gjennomtrent, høsten 2018

Hei!

Jeg slår et slag for helårskroppen!

Ta treningen og kunnskapsnivået til et nytt nivå!

 

Dette kurset egner seg for deg som har trent en stund og ønsker å ta treningen til et høyere nivå. Treningen vil være tøff, så jeg vil ikke si den egner seg for nybegynnere.

Det blir totalt 20 treninger, fordelt på 2 ggr i uken i 10 uker. Treningen vil foregå utendørs og vi vil variere mellom 2-3 steder i lokalområdet (Moss).

Hva får du?

-Totalt 20 treninger

-Et introduksjonsforedrag

-Kompendiet med generelle retningslinjer innenfor kosthold og trening.

-I tillegg får du  25-30 måltidsalternativer du kan velge mellom.

– Det legges ut en økt ukentlig som du skal/kan/anbefales å gjøre, så dersom du gjennomfører alle, får du totalt 3 gode økter hver uke!

(Bildene er klikkbare om du vil forstørre).

Kosthold:

Jeg vil også gjøre utregning og fortelle ca hvor mange kalorier du bør ligge på utifra hva målet ditt er, så da kan du fint sette opp en kostholdsplan selv, eller velge utifra mine alternativer. Den kunnskapen vil du ha etter at du har lest gjennom kompendiet og informasjonen/kunnskapen du får via introduksjonsforedraget.

Eget treningsprogram:

Du får også, om ønskelig, et eget tilpasset treningsprogram om du ønsker å trene mer enn de 3 gangene i ukene.

Det opprettes også en egen lukket facebookgruppe hvor all informasjons om hvor treningen vil være kommer i god tid. Her er det også mulig å stille spørsmål underveis i forhold til trening/kosthold eller eventuelle andre ting man lurer på.

Målet er at du skal bli enda litt klokere og enda litt mer motivert etter disse 10 ukene og at du går inn i vinteren med ny kunnskap og motivasjon som du kan bruke fremover.

 

Vi starter opp med foredrag i starten av september og første trening vil være i starten av september. Treningene vil være på mandager og torsdager klokken 19:00-20:00, eventuelle fri/helligdager vil tas igjen.

Treningen vil finne sted i mosseområdet og vil være en god kombinasjon av styrke og kondisjonstrening.

 

Som deltager får du 10% på all behandling på Naprapatsenteret i Moss (www.naprapat-moss.no) i kursperioden og 10 % på alle PT-pakkene mine 6 mnd frem i tid.

Antall plasser: maks 8

Pris: 4800,-  (2000,- i depositum må betales ved påmelding. Resten kan betales samtidig, eller senest 3 uker før oppstart. Betaling: kort/kontant/faktura)

 

Påmelding/spørsmål ta kontakt:

herbert@kropp.no

TLF 91372442

Mvh Naprapat og personlig trener Herbert Nordgård

www.kropp.no

www.naprapat-moss.no

By | 2018-06-18T09:03:36+00:00 juni 8th, 2017|0 kommentarer

About the Author:

Herbert Nordgård
Naprapat og personlig trener. Driver/eier av Naprapatsenteret i Moss siden 2011. Startet www.kropp.no i 2015 med målet om å være en informasjonskanal for mennesker med interesse for kropp og trening. Tilbyr tradisjonell naprapati, personlig trening, trening/kostholdsplan, ulike kurs/workshops og oppfølging via nett.